Roel's Beestenboel

Roel's Beestenboel

Mobiele kinderboerderij & Dier-o-theek

Roel's Beestenboel

Kerst

Een van de mooiste tijden van het jaar. Geniet in de decembermaand van onze kerststal met natuurlijk een ezel, os, geiten en schapen. Maar Roel’s Beestenboel kan ook regelen dat de kerstman langskomt, eventueel met 1 van zijn rendieren. Informeer gerust naar onze mogelijkheden en prijzen.

I.v.m. klachten van de partij voor de dieren heeft de minister besloten dat het niet is toegestaan om rendieren te verhuren. De reden hiervoor is dat de PvdD en de minister van mening zijn dat rendieren wilde dieren zijn. Wilde dieren mogen volgens de wet niet gebruikt worden.
De PvvD negeert ook elk verzoek om met elkaar in gesprek te gaan. Onze rendieren zijn gedomesticeerde dieren en komen van een rendierenfarm in Finland waar ze gehouden en gefokt worden voor allerlei doeleinden ( o.a. vlees, leer maar ook voor transport).
Wij zijn dus van mening dat een rendier geen wild dier is maar een gedomesticeerd dier en hebben samen met collega’s een rechtszaak aangespannen. Zolang deze zaak loopt hebben wij geen toestemming om rendieren te verhuren.

Roel's Beestenboel Roel's Beestenboel Roel's Beestenboel

 

vSKBN SBB Facebook